Yiğidolar'dan müthiş geri dönüş! Sivasspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti
Süper Toto Süper Lig’in 35. haftası müthiş bir maça sahne oldu. Sivasspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği karşısında inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak rakibini 3-2 mağlup etti. Yiğidolar yenilmezlik serisini de 12 maça çıkararak kulüp rekorunu kırdı.
Süper Lig'in 35. haftasında Gençlerbirliği ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Özellikle son dakikaları müthiş bir heyecana sahne olan maçta Yiğodolar, tarihi bir geri dönüşe imza atarak son 15 dakikasına 2-0 geride girdiği maçı 3-2 kazandı.
SİVAS'TAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ
Gençlerbirliği 25. dakikada Angelo ve 37. dakikada Johansson'un golleriyle 2 farklı üstünlüğü yakalarken, Sivasspor'a geri dönüşü ve 3 puanı 78. dakikada Felix, 84. dakikada Kayode ve 90+4. dakikada kendi kalesini bulan Polomat getirdi. Bu sonucun ardından son 3 maçta 8 puan kaybeden Gençlerbirliği, 31 puanla 19. sırada kaldı ve kümede kalma yolunda kritik kayıplar yaşadı. 12 maçtır yenilmeyen Sivasspor ise 50 puana yükselerek üst sıralara doğru ivmeli hareketini sürdürdü.





Benzer Haberler
Geceye damga vuran kare! Herkes onu konuşuyor
Voleybolda Yarı Final Tamamlandı
Arda Güler'den merak edilen o soruya ilk yanıt
FIFA'dan devrim gibi karar! Dünya Kupası'nda maçlar duracak yerine o başlayacak
Galatasaray'dan bomba hamle! Karşı oldukları şeyi TFF'den isteyecekler
Samsunspor'dan gönderilen Thomas Reis'e Süper Lig'den sürpriz teklif! Düşünmeden yanıtladı
Galatasaray'ın yuvası RAMS Park'ın yeni kapasitesi belli oldu
Galatasaray'ın rakibi puanı son saniyede aldı