Trump, Mehmet Öz'ün kardeşini bakan yardımcılığına aday gösterdi
ABD Başkanı Donald Trump, dünyaca ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün kız kardeşi Seval Öz'ü, Ulaştırma Bakanlığı'nda yeni bir bakan yardımcılığı pozisyonuna aday gösterdi.
ABD Başkanı Donald Trump, Mehmet Öz'ün kız kardeşi Seval Öz'ü Ulaştırma Bakanlığı'nda yeni bir bakan yardımcılığı pozisyonuna aday gösterdi.
ABD Kongresi'nin internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, Trump yönetimi, otonom sürücüsüz araçlar konusunda deneyim sahibi eski bir yönetici olan Seval Öz'ü, ABD Ulaştırma Bakanlığı'nda yeni kurulan bir bakan yardımcılığı pozisyonuna aday gösterdi.
Seval Öz'ün bu görev için adaylığı, California eyaletinden Senato Ticaret, Bilim ve Ulaştırma Komitesine iletildi. ABD'deki çeşitli bakanlıklar, farklı sorumlulukları üstlenen birden fazla bakan yardımcısına sahip.
Seval Öz, Başkan Donald Trump'ın Medicare ve Medicaid Hizmetleri İdaresi'nin başkanı olarak aday gösterdiği Dr. Mehmet Öz'ün kız kardeşi. Kalp cerrahı ve eski televizyon sunucusu Dr. Mehmet Öz'ün Senato Finans Komitesindeki onay oturumunun 14 Mart Cuma günü yapılması bekleniyor.




Benzer Haberler
1009 gün sonra CHP kürsüsüne çıkan Kılıçdaroğlu'nu mest eden anons
Şamil Tayyar duyurdu! İşte Mehmet Şimşek’in emekli maaşı ve asgari ücret planı
ŞANLIURFA, TURİZMDE REKORA KOŞUYOR! BAŞKAN GÜLPINAR: “ŞANLIURFA, DÜNYA TURİZMİNİN PARLAYAN YILDIZI”
Devlet Bahçeli, çerçeve yasa teklifine imza attı
Dev bankadan altın için bomba tahmin! Rakamı duyanın ağzı açık kaldı
Ermenistan Başbakanı Paşinyan istifa etti
Ülkeye dönen Faslı göçmenlere taşlı müdahale! Görüntüler infial yarattı
Karadeniz yangın yeri! İHA'nın vurduğu Rus konteyner gemisi battı