TFF A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan'dan Fenerbahçe çıkışı: 28 şampiyonluk hakkıysa alması lazım
Fenerbahçe’nin 28 şampiyonluk için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapması hakkında TFF A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, “Fenerbahçe’nin 28 şampiyonluk hakkıysa alır. Hakkıysa alması lazım“ diye konuştu. Fenerbahçe’nin başvurusunu sert dille eleştiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, Soydan’ın bu açıklamalarına nasıl bir yorum getireceği ise merak konusu oldu.
Sarı-Lacivertliler'in 1959 öncesi kazandığı şampiyonlukların sayılması için yaptığı başvurunun tartışmaları büyümeye devam ediyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin bu girişimini sert bir dille eleştirmiş ve ligin 1959'dan sonra geçerli olduğunu ifade etmişti. Son olarak ise TFF'nin üst düzey isimlerinden Selim Soydan bu konuda dikkat çekici bir değerlendirme yaptı.
HAKKIYSA ALMASI GEREKİR
Beyaz TV'ye bu konuda görüşünü belirten Selim Soydan, "Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk hakkıysa alır. Haklıysa alması lazım gelir" diye konuştu. Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan da, "Beni bu tartışmaya sokmayın. Bizim zamanımızda inceledik ve reddettik. Haluk Ulusoy dönemiydi. Fenerbahçe'nin iddiası nedir, yeni delil mi buldular bilmiyorum" diye konuştu.

BEN ŞAMPİYONLUKLARI ONAYLARDIM
Eski hakem Ahmet Çakar ise "Türkiye Cumhuriyeti ne zaman kurulduysa, TFF ne zaman kurulduysa o tarihlerden beri birinci lig şampiyonlukları sayılmalıdır. Bana spor hakimliği görevini verseler, bu şampiyonlukları onaylardım" şeklinde konuştu.





Benzer Haberler
Üstü aranan Ronaldo'nun verdiği tepkiler gündem oldu
İki yıldız sahanın ortasında birbirine girdi
Yıllarca unutulmayacak maç! Belçika'dan 3 dakikada mucizevi geri dönüş ve 120+5'te tarihi son
90+1'de hayati gol! Hollanda-Fas maçında kazananı penaltı atışları belirledi
Dünya Kupası sonrası bomba iddia! Milli Takım'da Hakan-Orkun krizi
Final gibi eşleşmeler var! İşte Dünya Kupası'nda son 32'ye kalan ülkeler
Hakan Çalhanoğlu'ndan beklenen açıklama geldi: Sorumluluğu herkesten önce ben üstleniyorum
Aziz Yıldırım'dan Dortmund'a rest