Süper Lig'de bitime 3 hafta kala küme düşen ilk takım Denizlispor oldu
Süper Toto Süper Lig’in 39. haftasında Denizlispor, sahasında Çaykur Rizespor’a 1-0 kaybederek bu sezon lige veda eden ilk takım oldu. Haftalardır son sıradan kurtulamayan yeşil-siyahlılar bitime 3 hafta kala resmen küme düştü.
Denizlispor ligin bitimine 3 hafta kala küme düştü. Yeşil-siyahlılar, sahasında Çaykur Rizespor'a kaybederek ligde kalma umutlarını son haftalara taşıyamadı.
NET FIRSATLARDAN YARARLANAMADILAR
Ali Tandoğan yönetimindeki Denizlispor maça etkili başladı. Özellikle ilk yarıda Rodallega ile net pozisyonlar yakalayan yeşil-siyahlı ekip bu fırsatları değerlendiremedi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Çaykur Rizespor, 72. dakikada Samudio'yla golü buldu ve maç 1-0 sona erdi. Bu galibiyetle Çaykur Rizespor'da ligde kalma yolunda derin bir nefes aldı.





Benzer Haberler
İrlanda, İsrail'i parçaladı! 12 dakikada içlerinden geçtiler
Trabzon'da Hacıosmanoğlu depremi! Lige katılmayacaklar
Tüm şehir heyecanla bekliyor! Çorum'a 20 milyon Euro'luk yıldız
Fenerbahçe'de 7 istifa birden! Aziz Yıldırım'ın en yakınındaki isim bıraktı
Yenilgiyi hazmedemeyip futbolculara saldıran Paredes'e dev ceza
5 gol! Beşiktaş'ın beli doğrulmuyor
Milyonların hayal kırıklığı! 5 yıldır beklenen maç 69 saniyede bitti
Üstü aranan Ronaldo'nun verdiği tepkiler gündem oldu