Kazayı görünce ambulans çağırdı, olay yerine yaklaşınca kendi karısı olduğunu gördü
Balıkesir’de bir motosikletli, cadde üzerinde bir kadına çarptı. Kazayı uzaktan gören adam, ambulans çağırdı. Olay yerine yaklaşınca yaralanan kadının kendi karısını olduğunu görüp büyük bir şok yaşadı.
Ayvalık'ın tek ana arteri olan Atatürk Caddesi üzerinde süratli olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü S.Ü., o sırada bir balıkçıdan alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Deniz Sural'a çarptı. Sural'a çarptıktan sonra savrulan motosiklet sürücüsü S.Ü. de yolun karşısında bir başka araca çarparak durabildi.
YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada motosikletin çarptığı 1 çocuk annesi Deniz Sural ağır, motosiklet sürücüsü S.Ü. de hafif yaralandı. Olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Deniz Sural'ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğu ancak hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, 112 Acil Yardım ambulansının Gömeç ilçesinden olay yerine ulaşması nedeniyle yarım saat gecikmeli gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Kazayı uzaktan görüp, 112 acil yardım hattını arayan Deniz Sural'ın eşi Ali Sural ise kazazedenin eşi olduğunu öğrenince şaşkına döndü.






Benzer Haberler
Petrol zengini ülkeye soğuk duş! Çıkan fatura öyle böyle değil
''Kabe'de hacılar hu der Allah'' akımına Cumhurbaşkanı Erdoğan da kayıtsız kalamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin
Bir nokta atışı daha! Bu fotoğraf ülkedeki yangını körükleyecek
Tüm dünyaya yetecek altın keşfedildi! Ülkeyi ihya edecek dev rezerv
Türkiye'den El Mencho'nun öldürülmesi sonrası kritik uyarı
Komşuda film gibi operasyon! Dünyanın başına bela olacaklardı
Motosikletlerle bastıkları köyde onlarca kişiyi katlettiler