Hatay'da enkaz altında kalan bir kişi 155 saat sonra kurtarıldı
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Defne ilçesinde, enkaz altında kalan bir kişiye, 155 saat sonra ulaşıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan bilgilendirmeye göre, itfaiye ekipleri kentte arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.
Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi'ndeki Sümerler Apartmanı'nda yaşam belirtisi alan ekipler, enkazda arama kurtarma çalışması başlattı.
Ekipler, yoğun çalışmalar sonucu 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu'nu, depremin 155. saatinde yıkıntılar arasından çıkarmayı başardı.
Sedyeyle ambulansa taşınan Fakıoğlu, hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, kurtarma çalışmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti Kocaeli milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman da takip etti.




Benzer Haberler
Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett,Türkiye yeni İran'dır. Erdoğan kurnaz ve tehlikeli bir rakip ifadelerini kullanarak İsrail'e Türkiye'ye karşı harekete geçme çağrısında bulundu.
Kılıçdaroğlu uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi
Bakan Fidan Dünya kamuoyunun pek bilmediği bir şey var diyerek açıkladı
Maduro'ya mahkemede beklenmedik protesto! Gökyüzüne bakıp tek cümle söyledi
Dünyaca ünlü futbolcuyu tanımayıp fotoğraf çektirdiler
Türkan Şoray, 52 sene sonra Meryem Ana Kilisesi'ni ziyaret etti
Borsa İstanbul operasyonu: 15 kişi hakkında gözaltı kararı
Altın için çöküş senaryosu konuşulmaya başlandı