Telefon
WhatsApp
Bucak Kaymakamı Bayram Gale’yi ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve Naneci Medya Kurucu İmtiyaz Sahibi İbrahim Naneci oğlu ziyaret etti. Kaymakam Bayram Gale kimdir?
Hax
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bucak’ın Polonya’nın Krotoszyn Belediyesi ile kardeş şehir olmasında koordinatör olduklarını, Bucak Kaymakamlığı ve Krotoszyn Kaymakamlıkları arasında çalışmalara destek verdiklerini, Avrupa Birliği projeleri çerçevesinde Bucak’ın fonlardan hibe aldığını, her sektörden Bucaklıların Polonya, Hollanda, İspanya’ya farklı gruplarla ATİK’in başlattığı görüşmelerle sağlandığını söyledi. Ayrıca, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Naneci Medya İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu'nun da bu çalışmalara destek verdiğini ve çalışmaların içinde olduğunu belirtti.
 
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve Naneci Medya İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu, bu çalışmalara daha önceki Kaymakam Osman Taştan’ın çok destek verdiğini, Polonya’ya giderek etkinliklerin içinde olduklarını ve bu tür çalışmaların devamı için Kaymakam Bayram Gale’ye faaliyetlerin devam etmesi halinde her türlü desteği verebileceklerini söylediler.
 
Kaymakam Bayram Gale de ziyaret ve istişareden memnun kaldığını belirterek, Bucak’a yapılacak her türlü olumlu faaliyetler için projelere destek vereceklerini söyledi.
 
Bucak Kaymakamı Bayram Gale kimdir?
 
2017 yılında Ordu Vali Yardımcısı olarak atanmış olan Bayram Gale,Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 24 Ağustos 2023 tarihinde Bucak Kaymakamı olarak atanmıştır.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği