Balkona çıkarak husumetlilerine kurşun yağdırdı! Araç delik deşik oldu, şans eseri kimse yaralanmadı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan bir şahıs husumetli olduğu kişilerin aracına balkondan av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Attığı kurşunlar aracı delik deşik ederken, olayda kimsenin yaralanmaması ise herkes adına teselli kaynağı oldu.
Edremit'te Ahmet N. isimli kişi, husumetli olduğu Onur Y. ve amcası Reşat Y. ile görüştükten sonra bilinmeyen nedenle tartıştı. Ardından evine gidip aldığı av tüfeği ile balkondan Onur Y.'nin Kartal marka aracına kurşun yağdırmaya başladı.
CADDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI
Kurşunlar aracı delik deşik ederken, lastiklerini patlattı. Şans eseri olayda herhangi bir kişi yaralanmadı. Caddede büyük panik ve kaçışma yaşandı. Olaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri müdahale etti.
AV TÜFEĞİNE EL KONULDU
Şüpheli Ahmet N. polis tarafından ikna edilerek gözaltına alınırken, tek kırma av tüfeğine ise el konuldu. Olayla ilgili araştırma sürüyor.




Benzer Haberler
Petrol zengini ülkeye soğuk duş! Çıkan fatura öyle böyle değil
''Kabe'de hacılar hu der Allah'' akımına Cumhurbaşkanı Erdoğan da kayıtsız kalamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin
Bir nokta atışı daha! Bu fotoğraf ülkedeki yangını körükleyecek
Tüm dünyaya yetecek altın keşfedildi! Ülkeyi ihya edecek dev rezerv
Türkiye'den El Mencho'nun öldürülmesi sonrası kritik uyarı
Komşuda film gibi operasyon! Dünyanın başına bela olacaklardı
Motosikletlerle bastıkları köyde onlarca kişiyi katlettiler