Telefon
WhatsApp
ATİK ‘in ev sahipliğinde İSTANBUL’da iftar buluşmasında ATİK’in 7-8 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul’da yapılıcak İş Forumu ve Ödül Töreni  Çalışma Grubu Koordinasyon toplantısı yapıldı.
Hax

Başarılı iş insanları ve iş kadınlarımız, Türkiye’de iş insanlarının gücünü ortaya koyan önemli işlere imza atıyorlar. Bir yanda ekonomimize artı değer katarken, bir yandan da yeni nesillere rol model oluyorlar. Sevindirici olan bir başka şey, sadece iş dünyasında değil, ülkemizi ilgilendiren sosyal meselelerde de inisiyatif alıp, gerçek bir sivil toplum refleksi ortaya koyuyorlar.

Dünya da 78 ülkede başkanlığı bulunan ve 179 Şehir başkanlığı olan, Her zaman milletimizle yan yana duran ATİK ailesinin değerli üyelerine, Ulusal ve uluslararası projelerinde nice başarılar diliyorum. Ruhen ve bedenen bir arınma ayı olan Ramazan-ı Şerif’inizi kutluyorum. Tüm ibadetlerinizin, güzel niyetlerinizin kabul olmasını diliyorum.

Necip Fazıl, ‘Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir’ diyor. Bu mübarek günlerde paylaşmanın lezzetini duyanlara ne mutlu... Sosyal dengenin refah ve bolluk zamanında paylaşarak, darlık zamanında dayanışarak sağlanacağı hepimizin malumudur. Ülkemiz insanı bu anlamda son derece duyarlı ve cömerttir. Bencilliğin çirkinliğine karşı paylaşmanın asaletini tercih edenlere selam olsun!

DeğerliKatılımcılar;

Gerek ülkemizde, gerekse dünyada ilgi ve çözüm bekleyen nice sorun var. Ülkemizin sorunlarını çözmek için buluşma noktamız milli politikalar, küresel sorunlar içinse insani yaklaşımlardır.

Mevlana’nın pergel benzetmesinden ilham alarak, bir ayağımızı bu ülkenin değerlerine sabitlemeli, diğeri ile de yerkürenin birikimine açılmalıyız. Dünyada bizi bekleyen büyük fırsatlar var. Bu dengeyi doğru kurduğumuzda hem küresel rekabette ülkemizi güçlendiririz. Hem de dünyanın diğer toplumlarıyla özgüvenli, medeni ilişkiler kurarız.

Bu yaklaşımla ülkemiz için çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Güç birliği yapar, doğru planlamalarla etkin adımlar atarsak, üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur inşallah. En önemlisi insana yatırım en büyük sermayemizdir. Sizler her biriniz kendi sahasında başarılı iş insanılarsınız.

Değerli dostlar;

Çok özel bir coğrafyada, benzeri olmayan bir ülkede ve emsalsiz bir şehirde yaşıyoruz. Şair’in dediği gibi,

Ağladığım senin içindir, Güldüğüm senin için.

Öpüp başıma koyduğum, Ekmek gibisin...

Ülkemiz, memleketimiz böylesine değerli, böylesine eşsizdir hepimizin nazarında. Ve en önemlisi vatandır. Bu vatanın kıymetini bilir, milli menfaatler çerçevesinde buluşabilirsek, inanıyorum ki geleceğimiz parlaktır.

Bu gün dünyanın en ihtiyacı olan, bir arada yaşama becerisi, bizim ülkemizde asırlarca tecrübe edilmiştir. Bu beceriyi soframızda, işyerimizde, sosyal organizasyonlarımızda sergileyerek toplumsal kutuplaşmayı tamamen ortadan kaldıracak adımlar atmalı, birliğin gücünü hissetmeliyiz.

Bu güzel buluşmasının da, bu anlamda çok değerli olduğuna inanıyor, tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Daha nice güzel vesilelerle buluşmayı diliyorum. Hayırlısıyla bayrama erişmeyi, 30 günde bir yıla yetecek bir manevi birikime kavuşmayı temenni ediyorum. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

İftar Programına katılım sağlayan, ATİK Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, ERŞAH YATIRIM Kurucu Ortağı YK Başkanı Cafer Şahintaş, ATİK Organize Sanayi Bölgeleri Konseyi İcra Kurulu Başkanı, GOLD MASTER Grubu Kurucu Başkanı Cenk Bora, FATİNOĞLU HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, ATİK Genel Merkez İstişare Üyesi, İOSİD Başkanı, AK HOME Textil Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akkaya, ATİK BATMAN İl Konsey Başkanı, PMR TEKSTİL GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Terece, ATİK İstanbul İl Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, AQUA MERLİN SU ARITMA SİSTEMLERİ Kurucusu ve Ceo’su Sibel Çağlayan, ATİK İstanbul İl Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi , FİBAMED DIŞ TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Figen Yurtsever, PMR TEKSTİL GROUP Kurucu Ortak Yönetim Kurulu Üyesi Barış Terece’ye ve programın ev sahipliğini yapan ATİK Hasiyet Divan Başkanı ve BÜYÜK AVRASYA HOLDİNG Başkanı Doğan Çelik’e çok teşekkür etti.

7-8 Haziran 2022 ATİK Uluslararası İstanbul İş Forumu çalışmalarının çok önemli olduğu belirterek başarılı iş insanlarına ödül verileceğini söyledi.



0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği