17 gün önce kaybolan genç kız, sosyal medyada
Diyarbakır’da kaybolan 15 yaşındaki kız, sosyal medyada bir videoda ortaya çıktı. Söz konusu videoyu çeken şahsın, saz çalan kişiye kız hakkında “Kaçıncı eşin“ diye sorduğu ve “İkinci“ cevabının verildiği görülüyor.
Silvan ilçesinde ailesiyle yaşayan 15 yaşındaki kız, 17 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi ertesi gün durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri kızın bulunması için çalışma başlattı.
SOSYAL MEDYADA BİR VİDEODA ORTAYA ÇIKTI
Ailenin akrabaları, kızlarının yakın zamanda çekilmiş bir videosunu sosyal medyada gördü. Görüntülerde, videoyu çeken Ş.S., "Ahmet Can" diye seslendiği kişiye yeni eşinin hayırlı olması temennisinde bulunup, kaçıncı eşi olduğunu soruyor. Ahmet Can da "ikinci eşim" diye yanıt veriyor. Ardından videoyu çeken kişi kıza dönerek "yenge, yüzünü kapatma, utanma" diye sesleniyor. O da yüzünü kapatarak gülüyor.
AİLESİ VİDEOYU ÇEKEN KİŞİYLE İRTİBATA GEÇTİ
Videoyu paylaşan kişiyle irtibata geçen aile, kızlarının Mardin'in Kızıltepe ilçesinde olduğunu öğrendi. Aradıkları numaraya bir daha ulaşamayan aile, kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor.









Benzer Haberler
Katz ve Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak sözlerine AK Parti'den ilk tepki
21 saatlik zirveden sonuç çıkmadı! İşte müzakereleri kilitleyen 2 madde
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi