Sokakta yakalanan gencin 'turistim' yalanını ekipler bozdu
Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasına aldırış etmeden gezintiye çıkan ve kendisini durduran polis ekiplerine turist olduğunu söyleyen gencin, pasaportunun olmadığı ve çift vatandaş olduğu ortaya çıktı. Ekiplere zor anlar yaşatıp, gazetecilere tepki gösteren gence 3 bin 150 lira ceza kesildi. Öfkeli genç babasını arayarak şikayet ettiği gazetecileri de mahkemeye vermekle tehdit etti.
Merkez Osmangazi İlçe Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, bekçi ve polis ekipleri, kısıtlamaya rağmen bir gencin sokakta yürüdüğü fark ederek yanına gitti. Gence izin belgesini soran ekipler, 'turistim' cevabı ile karşılaştı.
ÇİFTE VATANDAŞ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Ekipler isminin Yusuf K. (32) olduğu öğrenilen gençten pasaport istedi. Yusuf K., bir süre direnirken daha sonra pasaportunun olmadığını ve çifte vatandaş olduğunu söyledi.

EKİPLERE ZORLUK ÇIKARDI
Bu sırada polis ekiplerine zorluk çıkartan Yusuf K., cep telefonu kamerasıyla polis ve bekçi ekiplerinin görüntülerini almaya çalışti. Ekipleri Yusuf K.'ya engel olurken sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak suçundan 3.150 TL para cezası uyguladı.

KAMERALARA SALDIRDI
Yusuf K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterirken, kameralarına saldırdı. Ayrıca babasını arayarak gazetecileri şikayet etti. Yusuf K. babasına "Baba bana iftira atıyorlar ve beni gazeteye verecekler. Neden çektikleri anlamıyorum. Hemen buraya gel" dedi.
"SİZİ MAHKEMEYE VERECEĞİM"
Daha sonra gazetecileri tehdit eden ve mahkemeye vereceğini söyleyen Yusuf K. bölgeden uzaklaştırıldı. Yaşanan anlar, kameralar tarafından görüntülendi.





Benzer Haberler
AK Partili isimden Türkiye'ye gözdağı veren terör örgütüne: Neresi Vietnam olur görürler
Türkiye'nin dev şirketi, Çek Hava Yolları'nı satın alıyor
Türkiye'nin yanı başında tarihi kare! Şara'nın önemli bir isteği var
Türkiye'den çok net operasyon mesajı: 25 gününüz kaldı
Çalışmalarda sona gelindi! Milyonlarca çalışanın izin düzeni kökten değişiyor
Türkiye'de 600'den fazla şubesi var! Akaryakıt devi 6 gün içinde satılacak
Halkbank Genel Müdürü Arslan'dan genç girişimcilere müjde: Teminatsız 1 milyon TL Gençİz kredisi
Azerbaycan, Eurovision 2026'ya katılacak mı? Merak edilen soru yanıt buldu