Seray Sever ikiz bebek haberini doğruladı! Tebrik mesajları yağıyor
48 yaşındaki ünlü sunucu Seray Sever, ikiz bebeklere hamile olduğunu doğruladı. Sunucu, kendisine gelen tebrik mesajlarını paylaşarak kutlayanlara teşekkür etti.
2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikah masasına oturan 48 yaşındaki Seray Sever'in hamile olduğu hatta ikiz bebek beklediği ileri sürüldü. Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen haberle ilgili Sever'den beklenen açıklama geldi.
İKİZ BEBEK BEKLİYOR
Hamilelik iddiasını doğrulayan başarılı sunucu, ikiz bebek bekliyor. Bebek müjdesiyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan Sever'e sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.
GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NDAN TEBRİK MESAJI
Doya Doya Moda yarışmasında Sever ile jürilik yapan Gülşah Saraçoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Benim güzel Seray'cım ne kadar mutlu oldum bilemezsin. En çok istediğini Allah nasip etti. Hayırlısıyla kucağına al meleklerini güzel anne" notunu düştü.

Benzer Haberler
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
Araç satışlarına yeni harç geliyor
Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi
Rakam inanılmaz! 1 kilogram altının bir aylık kazandırdığı paraya bakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısının ardından SDG, Şam yönetimi ile anlaştı
Gazze'de ateşkes yürürlüğe girdi
Türkiye'nin yanı başında kanlı çatışma! Bilanço her dakika ağırlaşıyor