Numan Kurtulmuş: Terörden arındırılmış bir Türkiye'yi en kısa sürede tesis edeceğiz
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te valilerle bir araya geldi. Programda konuşan Kurtulmuş, 'Türkiye'nin iç kalesini sağlam tutarak terör olaylarının gerçekleşmediği, terörden arındırılmış bir Türkiye'yi en kısa sürede tesis edeceğiz' dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te valilerle bir araya geldi. Programda konuşma yapan Numan Kurtulmuş, terörle mücadele mesajı verdi.
Kurtulmuş konuşmasında "Türkiye'nin iç kalesini sağlam tutarak terör olaylarının gerçekleşmediği, terörden arındırılmış bir Türkiye'yi en kısa sürede tesis edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: "Bugün memleketin en ücra köşesinde en nitelikli arkadaşlarımız görev yapmaktadır. Bu Türkiye için önemli gelişmedir. Biz çocukluğumuzda valiyi, askeri görmez, onların olduğu yere girmezdik. Çünkü onlar da milletin arasına karışmazdı. Bunlar geride kaldı. Halkın devletin tüm görevlileriyle görüşüyor olması çok büyük gelişmedir.
"PKK TASFİYE EDİLECEK"
Milli birlik her şeyin üstünde, devlet millet ele ele vermelidir. Ümit ediyoruz ki bu süreç içerisinde PKK terör örgütünün tasfiye edilmesi sağlanacak, terörsüz bir Türkiye ile ilgili gerekli çağrılar yapılacaktır.
"TERÖRSÜZ TÜRKİYE'Yİ TESİS EDECEĞİZ"
Türkiye'nin iç kalesini sağlam tutarak terör olaylarının gerçekleşmediği, terörden arındırılmış bir Türkiye'yi en kısa sürede tesis edeceğiz."
Benzer Haberler
Kartalkaya'da facia göz göre gelmiş: Yangın tüpü yok, alarm var ama çalışmıyor
Trump, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili soruya böyle yanıt verdi: Biz salak mıyız?
Ümit Özdağ, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan tutuklandı
Trump'ın yemin töreni teknoloji milyarderlerini bir araya getirdi
Özel'den iktidara seçim resti: Partim hazır, adayımız hazır
Altın fiyatları yeni rekor arayışında
ABD ordusu Suriye'nin Haseke şehrinden çekiliyor
10 bankaya reklam yasağı getirildi