Meral Akşener, yanında olduğunu unutup Ali Babacan'a
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ziyarette bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 saatlik görüşmeden sonra ortak bir basın açıklamasında bulundu. Konuşması sırasında Türkiye’nin son 20 yılını eleştiren Akşener, Ak Parti ile yollarını ayıran Babacan’ın yanında olduğunu hatırlayarak cümlesini “Haydi neyse, son 10 yıldır Türkiye istişare etmeyi unuttu“ diyerek bitirdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sabah saatlerinde DEVA Partisi Genel Merkezi'ne ziyarette bulunarak Ali Babacan'la görüştü. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından iki lider, basın açıklamasında bulunarak güçlendirilmiş parlamenter sistem hakkında konuştu.
"SON 20 YILDIR" İFADESİNİ "HAYDİ NEYSE, 10 YILDIR" OLARAK DÜZELTTİ
Yaptıkları görüşmenin son derece faydalı olduğunu ifade eden Meral Akşener, bu görüşmeleri daha da sıklaştırmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Bir sonraki cümlesine "Çünkü Türkiye yirmi yıldır..." diye başlayan Akşener, bir an duraksayarak hatasını telafi etti ve "Haydi neyse, 10 yıldır iştişare etmeyi unuttu" dedi.
"İŞTİŞARE ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU"
Konuşmasının devamımda ise Akşener, "İstişare çok önemli bir konu. İnsanlar istişare ettiği zaman sorunlara dair, Türkiye'nin geleceğine dair pek çok konuda ortak fikirlere sahip olduğunu ve en önemlisi farklı fikirlerin birbirini güçlendirdiğini istişare metoduyla anlamak mümkün oluyor. Farklılıkların azaldığı, müştereklerin arttığı bir dile doğru doğal olarak gidiliyor." dedi.
Benzer Haberler
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
Araç satışlarına yeni harç geliyor
Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi
Rakam inanılmaz! 1 kilogram altının bir aylık kazandırdığı paraya bakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısının ardından SDG, Şam yönetimi ile anlaştı
Gazze'de ateşkes yürürlüğe girdi
Türkiye'nin yanı başında kanlı çatışma! Bilanço her dakika ağırlaşıyor