Kovalamaca sonunda yakalanan şüpheli dişinin derdine düştü: Onu bulmamız lazım
Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 4 kişi, polisi görünce otomobil ile kaçtı. Emre R.Y., Cem E.Ç., Volkan A., ve Yusuf Ö., yaklaşık 10 kilometre süren kovalamaca sonunda yakalandı. Gözaltına alınan kişilerden Emre R.Y. “Dişim düştü, dişimi bulmam lazım“ diyerek polise zor anlar yaşattı.
Merkez Osmangazi ilçesi Özdilek kavşağında devriye görevi yapan Motosikletli Yunus Timleri bir otomobilin kendilerini görünce geri giderek kaçmaya başladığını fark etti.
ARAÇTAN POMPALI TÜFEK VE SİLAH BULUNDU
Ekipler kaçan otomobili yaklaşık 10 kilometre süren kovalamaca sonunda Hürriyet Mahallesine bağlı Ragıp sokak üzerinde kıstırıp yakaladı. Sürücü Emre R.Y. ile yanındaki arkadaşları Cem E.Ç., Volkan A., ve Yusuf Ö'nün izin belgeleri olmadığı belirlendi. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada ise pompalı tüfek ve silah bulundu.
"DİŞİM DÜŞTÜ DİŞİMİ BULUN"
Sürücü Emre R.Y. "Dişim düştü dişimi bulmam lazım ağrı yapıyor" demesi dikkatlerden kaçmadı. Cem E.Ç. ise neden kaçtınız sorusuna "Arabayı arkadaşım kullanıyordu. Ona sorun" dedi. Toplam 4 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesi ile 12 bin 600 TL para cezası kesildi. Polis ekipleri yapılan aramada sürücü Emre R.Y'nin düşen dişini bularak teslim etti.
Benzer Haberler
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
Araç satışlarına yeni harç geliyor
Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi
Rakam inanılmaz! 1 kilogram altının bir aylık kazandırdığı paraya bakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısının ardından SDG, Şam yönetimi ile anlaştı
Gazze'de ateşkes yürürlüğe girdi
Türkiye'nin yanı başında kanlı çatışma! Bilanço her dakika ağırlaşıyor