İstanbul'da gece çamur yağdı, araç sahipleri soluğu oto yıkamacılarda aldı
İstanbul’da gece saatlerinde Kuzey Afrika kökenli toz taşınımı nedeniyle kent genelinde çamur yağışı etkili oldu. Sabahın erken saatlerinde evlerinden dışarı çıkan otomobil sahipleri neye uğradığını saşırırken soluğu oto yıkamacılarda aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Afrika kökenli toz taşınımı nedeniyle çamur yağışı uyarısı yapılmıştı. İstanbul'da gece saatleri itibariyle etkili olan yağış nedeniyle otomobillerin üzeri çamur ile kaplandı.
ARAÇ SAHİPLERİ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
Sabahın erken saatlerinde evlerinden dışarı çıkan otomobil sahipleri neye uğradığını şaşırırken soluğu oto yıkamacılarda aldı.

"KIZIL ÇAMUR YAĞDI"
Otomobilini yıkamaya getirdiğini söyleyen Hakan Mert, "Dün de olsun bugün de olsun çamur yağışı oldu. Aracımı görüyorsunuz işte, kızıl bir çamur yağışı oldu. Yıkatmaya getirdik, dün de yıkattık bugün de yıkatacağız. Bakacağız artık." diye konuştu.








Benzer Haberler
AK Partili isimden Türkiye'ye gözdağı veren terör örgütüne: Neresi Vietnam olur görürler
Türkiye'nin dev şirketi, Çek Hava Yolları'nı satın alıyor
Türkiye'nin yanı başında tarihi kare! Şara'nın önemli bir isteği var
Türkiye'den çok net operasyon mesajı: 25 gününüz kaldı
Çalışmalarda sona gelindi! Milyonlarca çalışanın izin düzeni kökten değişiyor
Türkiye'de 600'den fazla şubesi var! Akaryakıt devi 6 gün içinde satılacak
Halkbank Genel Müdürü Arslan'dan genç girişimcilere müjde: Teminatsız 1 milyon TL Gençİz kredisi
Azerbaycan, Eurovision 2026'ya katılacak mı? Merak edilen soru yanıt buldu