Futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, sosyal medyada isyan etti: 2500 TL aidat ödediğimiz o güvenlikli site yönetimi istifa edin
Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin başarılı savunmacısı Alpaslan Öztürk’ün eşi ve eski model Ebru Şancı, sosyal medyadan yaşadığı evin site yönetimini topa tuttu. Site içinde sokak köpeklerinin zehirli iğnelerle vurulduğuna tanık olan Şancı, iğnelerin fotoğrafını çekerek site yönetimine isyan etti. Eski model ödediği aidat üzerinden site yönetimini suçlarken, “2500 TL aidat ödediğimiz o güvenlikli site yönetimi istifa edin“ ifadelerini kullandı.
Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, hayvanlara olan hassasiyetiyle biliniyor. Sık sık sokak hayvanlarına yardım eden Şancı, evini de 8 köpekle paylaşıyor. Eski model geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir olay karşısında sinirden çılgına döndü.
ÇİLEDEN ÇIKTI
Ebru Şancı sokak köpeklerinin site içinde tehlikeli iğnelerle vurulduğuna tanık olunca çileden çıktı. İğnelerin ve köpeklerin fotoğrafını paylaşan Şancı, site yönetimine ödediği aidatı da söyledi.

İSTİFA ÇAĞRISINDA BULUNDU
Şancı, daha önce de davalık olduğu site yönetimini suçlarken "2500 TL aidat ödediğimiz o güvenlikli site yönetimi istifa edin" diyerek isyan etti.





Benzer Haberler
AK Partili isimden Türkiye'ye gözdağı veren terör örgütüne: Neresi Vietnam olur görürler
Türkiye'nin dev şirketi, Çek Hava Yolları'nı satın alıyor
Türkiye'nin yanı başında tarihi kare! Şara'nın önemli bir isteği var
Türkiye'den çok net operasyon mesajı: 25 gününüz kaldı
Çalışmalarda sona gelindi! Milyonlarca çalışanın izin düzeni kökten değişiyor
Türkiye'de 600'den fazla şubesi var! Akaryakıt devi 6 gün içinde satılacak
Halkbank Genel Müdürü Arslan'dan genç girişimcilere müjde: Teminatsız 1 milyon TL Gençİz kredisi
Azerbaycan, Eurovision 2026'ya katılacak mı? Merak edilen soru yanıt buldu