En yakın arkadaşına söylemiş! İşte Ferdi Tayfur'un son isteği
79 yaşında hayata veda eden Ferdi Tayfur için hafta sonunda eşine az rastlanacak bir cenaze töreni düzenlenmişti. Tayfur'un ölümü sevenlerini yasa boğarken, yakın dostu Kenan Çınar ünlü sanatçının son isteğini açıkladı. Çınar, Tayfur'un ölmeden önce kendisine kızıyla barışmak istediğini söylediğini belirtti.
Arabesk müziğin efsane isimlerinden Ferdi Tayfur, 79 yaşında karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Tayfur için cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde anma töreni düzenlendi. Törenin ardından Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde Tayfur için cenaze namazı kılındı. Eşine az rastlanacak bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurlanan Tayfur'un son isteği ortaya çıktı.
TUĞÇE TAYFUR GASİLHANEDE FENALAŞMIŞTI
Son dönemde kızı Tuğçe Tayfur ile sorunlar yaşayan ve küs olan Ferdi Tayfur'un ölümünden sonra da aile içinde yaşananlar gündem oldu. Babası ile küs olan Tuğçe Tayfur son olarak gasilhanede "Ayırdınız beni babamdan, yapayalnız kalmış burada babam" diyerek fenalaşmıştı.
"BABAM GİBİYDİ"
Ferdi Tayfur'un yakın dostlarından olan gazeteci Kenan Çınar, usta sanatçının ölümünün ardından son isteğini açıkladı. Snob Magazin'in haberine göre Çınar, "Babam gibiydi. Dostluğumuz başkaydı. 3-4 gün önce Antalya'da hastanede beraberdik. Hastanedeyken, 'İyileşiyorum' dedi. Beraber sarıldık. Kendimde değilim" dedi.
FERDİ TAYFUR'UN SON İSTEĞİ
Çınar "Ferdi Tayfur'un vasiyeti var mıydı?" sorusuna, "Kızıyla barışmak istedi. 'Kızımla barışmak istiyorum' dedi" açıklamasını yaptı. Ferdi Tayfur'un son isteği sosyal medyada da gündem oldu. Ünlü şarkıcının son isteğine kullanıcılar tarafından "Kızına kavuşamadan öldü" yorumları yapıldı.




Benzer Haberler
Ben-Gvir'i küplere bindiren görüntü: İranlıları sonuna kadar ezmeliyiz
Bahçeli'nin ifadeleri yanlış servis edildi, editörün işine son verildi
Netanyahu'dan bir ilk! Şehirdeki büyük yıkım böyle görüntülendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in bayrama gölge düşüren hamlesine sert tepki
İsviçre, ABD'ye silah ihracatını durdurdu
Trump: NATO biz olmadan kağıttan kaplan
İran'dan ABD ve İsrail'e: Kara saldırısına yüzde yüz hazırız, sizi bu topraklara gömeceğiz
Komşuda savaş korkusu: Halk, ürün stoklamaya başladı