Biden'dan İsrail'e misilleme hazırlığında olan İran'a çağrı: Yapmayın
ABD Başkanı Joe Biden, Suriye'deki büyükelçilik yerleşkesindeki konsolosluk binasını vuran İsrail'e yönelik İran'ın misillemesinin her an gerçekleşebileceğini açıkladı. Biden, İran'ı İsrail'e saldırmaması konusunda uyararak, İsrail'in savunmasına adadıklarını ve destekleyeceklerini belirtti.
İsrail'in 1 Nisan'da Suriye'deki İran Büyükelçiliği'ne düzenlediği saldırı ve İran'ın karşılık vereceğini açıklaması gerilimi artırırken ABD Başkanı Joe Biden, İran'a çağrıda bulunarak "Yapmayın" mesajı gönderdi.
BIDEN: SALDIRI HER AN OLABİLİR
Öte yandan Beyaz Saray'da gazetecilere konuşan ABD Başkanı Joe Biden'a, İran'ın İsrail'e düzenleyeceği olası saldırı soruldu. İran'ın ne kadar kısa zamanda İsrail'e saldırabileceği yönündeki soruya Biden, "Güvenli bir bilgi almak isterdim ancak beklentim her an olabileceği yönünde." diye konuştu.
"BİZ KENDİMİZİ İSRAİL'İN SAVUNMASINA ADADIK"
Biden, İran'ı İsrail'e saldırmaması konusunda uyararak, "Biz kendimizi İsrail'in savunmasına adadık. İsrail'i destekleyeceğiz. İsrail'in savunulmasına yardım edeceğiz ve İran başarılı olamayacak." ifadelerini kullandı.





Benzer Haberler
AK Partili isimden Türkiye'ye gözdağı veren terör örgütüne: Neresi Vietnam olur görürler
Türkiye'nin dev şirketi, Çek Hava Yolları'nı satın alıyor
Türkiye'nin yanı başında tarihi kare! Şara'nın önemli bir isteği var
Türkiye'den çok net operasyon mesajı: 25 gününüz kaldı
Çalışmalarda sona gelindi! Milyonlarca çalışanın izin düzeni kökten değişiyor
Türkiye'de 600'den fazla şubesi var! Akaryakıt devi 6 gün içinde satılacak
Halkbank Genel Müdürü Arslan'dan genç girişimcilere müjde: Teminatsız 1 milyon TL Gençİz kredisi
Azerbaycan, Eurovision 2026'ya katılacak mı? Merak edilen soru yanıt buldu