7 aylık hamile kadın karnındaki çocuğu düşürmek için çatıdan atladı
Erzincan’da psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen Afganistan uyruklu 7 aylık hamile ve 4 çocuk annesi kadın, karnındaki çocuğu düşürmek için evinin çatısından aşağı atladı.
Daha önce de Afganistan'da fare zehri içip yaşamına son vermek istediği öğrenilen F.G. (33) bugün de karnındaki çocuğu düşürmek için yaklaşık 3 metre yükseklikteki müstakil evin çatısına çıkarak kendini aşağı bıraktı.
ÇAMAŞIR İPİ YERE ÇAKILMASINI ENGELLEDİ
Kadının sert bir şekilde yere düşmesini ayağına takılan çamaşır ipi engelledi. Olay yerine gelen itfaiye kurtarma ve 112 ekipleri F.G.'ye ilk müdahalede bulunduktan sonra, yaralıyı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Benzer Haberler
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
Araç satışlarına yeni harç geliyor
Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi
Rakam inanılmaz! 1 kilogram altının bir aylık kazandırdığı paraya bakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısının ardından SDG, Şam yönetimi ile anlaştı
Gazze'de ateşkes yürürlüğe girdi
Türkiye'nin yanı başında kanlı çatışma! Bilanço her dakika ağırlaşıyor