3 kafadarın yasağı delmek için buldukları yöntem pahalıya patladı
Sivas’ta 3 kişinin tam kapanma kuralları çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamasını aşmak için bulduğu yöntem pahalıya patladı. 3 kişi, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü’nden gönderilmiş gibi kendi cep telefonlarına, sağlık kuruluşlarına başvurma izin SMS’i attı. Polisin dikkati sayesinde ortaya çıkan yöntem nedeniyle 3 kişiye yaklaşık 13 bin lira ceza kesildi.
Sivas'ta 3 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını aşmak için yasal olmayan bir yola başvurdu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden gönderilmiş gibi kendi cep telefonlarına, sağlık kuruluşlarına başvurma izin SMS'i attılar. Bu SMS ile denetimler sırasında kedilerini durduran polis memurlarını atlatabileceklerini düşündüler.
Başvurdukları yöntem iyi planlanmış olsa da polisin dikkatinden kaçmayı başaramadılar. Durumlarından şüphelenen polis memurları İl Sağlık Müdürlüğünden SMS'nin teyidini isteyince her şey ortaya çıktı.
CEZA KESİLDİ
3 kişi, İl Hıfzıssıhha Kanununa muhalefetten 10 bin 407 TL, trafik kurallarını ihlalden 288 TL, egzoz muayenesi olmadan araç kullandıkları gerekçesi ile 2 bin 762 TL olmak üzere toplamda 12 bin 762 TL para cezasına çarptırıldılar. Kullandıkları araç da bağlanarak otoparka seçildi.
Benzer Haberler
İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu
Araç satışlarına yeni harç geliyor
Siyasi partileri ziyaret eden Yasemin Minguzzi DEM Parti'yi es geçti
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon beklentisi yükseldi
Rakam inanılmaz! 1 kilogram altının bir aylık kazandırdığı paraya bakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısının ardından SDG, Şam yönetimi ile anlaştı
Gazze'de ateşkes yürürlüğe girdi
Türkiye'nin yanı başında kanlı çatışma! Bilanço her dakika ağırlaşıyor